sjuttonde juni

Hallå där!
Kanske saknat mig efter en vecka utan att jag har bloggat? Ja jag förstår väl det ;)
Nu är min första arbetsvecka avklarad. Skönt med helg! Dansat dansat dansat hela tiden nu känns det som och det behövs vila! Men gick väldigt bra med barnen, men kan ju satsa på bättre planering och så tills nästa vecka. Men söta och goa är barnen i varjefall!
Jossan var hos mig i onsdags, den bruden är för bra alltså! Och vi var me pojkarna, som igår var jag också med dom fast utan Josefine då.. Chillade en stund hos mig, sen var vi ute en stund sen var vi hos mig igen, chillade med musik och sånt. Dom stack inte förrän vid 12, och då var det sängdax för mig, alldeles för trött var jag.. Vart sena kvällar och tidiga morgonar för mig hela veckan!

Men nu är det ivarjefall fredag och jag och Evelina ska bussluffa! Dax att se nya platser, haha! Nej, men vi har inte planerat vart vi ska eller något och det är de som är det roliga. Det bästa av allt är ju att vi båda två har "sommar" busskortet, så vi kan åka hur mycket som heeelst!

Väntar på att maten ska bli klar, är svin hungrig. Ska jag kanske kolla hur det går för mamma i köket med maten? Eller nej, nu ska det dunkas musik och jag ska fixa mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

väldigt söt chey !

2011-06-17 @ 19:33:20
URL: http://llinnsss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0